Sponsors

WEC
 • World's end Comics

  Ketelvest 51 9000 Gent

 • De World’s End Comics & Games store (oftewel, de WEC) bestaat al sinds de jaren 80 (voorheen Betty Boop), is gevestigd in Gent en is één van de grootste lokale stripwinkels in België. Ze hebben een enorme en brede selectie Amerikaanse comics en manga, paperbacks en hardcovers, rollenspellen, miniatuur-, bord- en kaartspellen. Bovenop het feit dat ze een winkel zijn, bieden ze een locatie waar je kunt gaan zitten om je voorraad strips te lezen of een spelletje te spelen onder het genot van een drankje van hun goed gevulde bar.

  Wat betekent dat voor Nemesisianen?
  De Worlds’ End Comics (ook wel de WEC genoemd) is ons stamcafé. Hier houden wij elke dinsdagavond vanaf 20u onze clubavonden. Je krijgt op vertoon van je lidkaart een korting van 12% op boardgames, cardgames en dobbelstenen. En natuurlijk ben je altijd welkom in de WEC, ook op niet clubavonden

  https://www.worldsendcomics.com/
HoGent
 • HoGent

 • Maatschappelijk geëngageerd en een tikkeltje eigenwijs. Dat is HoGent.
  HoGent gelooft in de kracht van mensen. Ze zijn ervan overtuigd dat iedereen op hun manier het verschil kan maken, in én voor onze samenleving. Daarom delen ze hun kennis en expertise met de studenten, met het werkveld en met de collega’s. Door onderwijs, onderzoek, dienstverlening en de beoefening van de kunsten maken ze de maatschappij mee. +16.000 studenten en +1800 personeelsleden geven er elke dag de wereld het beste van zichzelf.

  Wat betekent dat voor Nemesisianen?
  Wij zijn een HoGent konvent vereniging. Dat wil zeggen dat wij van HoGent zakcentjes krijgen, omdat onze leden vaak aan de HoGent studeren. Daarnaast kunnen we aan een voordelig tarief terecht bij hen voor zalen en andere zaken.

  https://www.hogent.be/
 • Topcopy Printshop

  Sint-Pietersnieuwstraat 138, 9000 Gent

 • TOPCOPY is een allround print- , kopieer- en dienstenbedrijf met 25 jaar ervaring in de sector. Met hun uitgebreid printerpark in verschillende vestigingen te Gent en degelijke kennis van zaken kunnen zij de in nood zittende student altijd helpen. Flexibiliteit, kwaliteit en snelheid zijn prioritair. Je kan zelfs je bestelling uploaden via de website.

  Wat betekent dat voor Nemesisianen?
  Op vertoon van je lidkaart kan je een korting van 10% op het printen van zwart/wit prints krijgen, dit specifiek in de vestiging in de Sint-Pietersnieuwstraat, TopCopy Green.

  https://www.topcopy.be/
 • Lockdown Escape rooms

  Dok Noord of Stapelplein in Gent

 • Lockdown Escape biedt escaperooms aan in Gent, Kortrijk, maar ook online. Hun kamers zijn uitdagend en hebben hier en daar zelfs wel wat fysieke uitdaging. Ook grote groepen kunnen bij hen terecht.
  Wat betekent dat voor Nemesisianen?
  Jullie krijgen 10% korting bij vertoning lidkaart.

  https://www.lockdown-escape.be/gent
Puzzle
 • Puzzle Escape Rooms

  Universiteitstraat 9, 9000 Gent

 • Puzzle Escape Rooms daagt je team uit om te ontsnappen uit een kamer vol raadsels, mysteries en cryptische geheimen. Elke kamer volgt zijn eigen verhaal en is realistisch ingericht. Het wordt ongetwijfeld een race tegen de klok om alle codes te kraken. Alleen door als team samen te werken, out of the box te denken en goed te communiceren kan deze ultieme uitdaging tot een goed einde worden gebracht!

  Wat betekent dat voor Nemesisianen?
  Dit is voorlopig niet meer beschikbaar door aanpassingen. info volgt nog!

  https://www.puzzleescaperooms.be/en
Avothea
 • Avothea

  Burgstraat 28, 9000 Gent

 • Avothea is al meer dan 20 jaar dé verkleedwinkel in Gent. Voor de verkoop en verhuur van verkleedkledij, feestartikelen, Kryolan schmink, carnavalkleding, pruiken en attributen kan je bij hen terecht. Verder zijn ze gespecialiseerd in historische en niet-historische kostuum creatie op maat, voor zowel particulieren als ondernemingen. Allen daarheen bij cosplay-noden, dus!

  Wat betekent dat voor Nemesisianen?
  De inkleding van clubavonden word medemogelijk gemaakt door Avothea

  https://www.avothea.com/
UAH
 • Upper @ Home

 • Van verwenproducten, sexy lingerie tot echte speeltjes: tijdens een Upper at home avond mag je alles vragen wat je altijd al wilde weten. Upper at home biedt de kans om in een gezellige sfeer onder vriend(inn)en kennis te maken met een zinnenprikkelend assortiment. Je kan de artikelen aanraken (zonder verpakking), ruiken en een aantal producten kan je zelfs proeven. Met andere woorden: ‘t is eens iets anders op vrijdagavond.

  Wat betekent dat voor Nemesisianen?
  Upperathome doneerde een hele mooie reeks cadeaus voor onze prijzen doos tijdens de jaarlijkse quiz. Daarnaast organiseren we samen met hen 2 keer een heuse upperdare avond dit jaar.

  https://www.upperathome.com/nl
eKart
 • eKart

  bus 201, Dok-Noord 7, 9000 Gent

 • Elektrisch indoor karten doe je bij eKart. Een karting in hartje Gent waar kids en ervaren racers zich kunnen uitleven!

  Wat betekent dat voor Nemesisianen?
  Op vertoning van je lidkaart krijg je een voordelig tarief om te gaan karten. Daarnaast deden ze ook een gulle donatie voor de prijzenpot van onze quiz.

  https://www.ekart.be/
Archonia
 • Archonia

  Wetenschapspark 4, 3590 Diepenbeek

 • Archonia is een online manga en anime winkel, waar je alles van vinyl figuurtjes over boardgames tot popculture items kan vinden van je favoriete anime.

  Wat betekent dat voor Nemesisianen?
  Archonia stuurt ons een mooi pakket op met voor in onze kast en voor onze prijzen doos. Ook krijg je 5 euro terug in tegoed op je account als je een bewijs van je lidmaatschap doorstuurt naar archonia na je aankoop

  https://www.archonia.com/nl-be/
Bobacat
 • Bobacat

  Zuidstationstraat 8, 9000 Gent

 • Bobacat is een Asian desserts en tea spot aan de Zuid.

  Wat betekent dat voor Nemesisianen?
  Bobacat geeft 5% korting op hun hele menu bij vertoon van jullie lidkaart

  https://www.bobacatgent.com/
spelgezel
 • Spelgezel

  Franklin Rooseveltlaan 61, 9000 Gent

 • Spelgezel is een bordspellenwinkel met een superenthousiaste uitbater, Pieter! Je kan de winkel ook in de buurt van de zuid vinden!

  Wat betekent dat voor Nemesisianen?
  Spelgezel geeft 10%, voor alle nemesisleden op vertoon van hun lidkaart. Dus ook de niet studenten!

  https://www.spelgezel.be/home/?gclid=